Skip to main content

Social networks

Platforma IDFR
  • English (en)
    • English (en)
    • Română (ro)
      • Log in
      • Home
      • Courses
      • Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor
      • ...lizarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Agricole
      • Anul 2
      • Discipline obligatorii
      Microbiologie generală
      Summary
      Materii prime vegetale 1
      Summary
      Materii prime animale 1
      Summary
      Utilaje în industria alimentară 1
      Summary
      Operaţii unitare în industria alimentară 1
      Summary
      Principii şi metode de conservare a produselor alimentare 2
      Summary
      Biochimie generala
      Summary
      Materii prime vegetale 2
      Summary
      Materii prime animale 2
      Summary
      Utilaje în industria alimentară 2
      Summary
      Operaţii unitare în industria alimentară 2
      Summary
      Tehnica frigului 1
      Summary
      Tehnica frigului 2
      Summary
      Biochimia alimentelor
      Summary
      Practică tehnologică
      Microbiologie speciala
      Summary

      ©2021 IDFR USAMV CLUJ-NAPOCA

         |   TEL : 0264 596.384 (int. 283)    |    EMAIL : idfr@usamvcluj.ro